+1 800 789 50 12

Klara

Foretak/varemerke
Klara.no
Juridisk navn
Netmore AS
Org.nr
919602384
Webside
http://www.klara.no
Postadresse
Fossveien 1, 3510 Hønefoss
Besøksadresse
Fossveien 1, 3510 Hønefoss

Historien om KLARA starter helt tilbake i 2006, da åpnet vi vår første klesbutikk i Porsgrunn. Det ble startskuddet for vår suksess, i dag har vi over 100.000 fornøyde kunder og vi opplever en positiv utvikling i et tøft motemarked. I tillegg til vår nettbutikk er vi i dag totalt åtte KLARA-butikker i Norge!

Vi er stolte over å være en butikk med et stort utvalg, og med noen av de mest kjente og populære klesmerkene. Hos oss finner du en perfekt passform som kler deg – vi skal være en butikk for alle! KLARA er trendy og casual, med ulike stilarter og tilbehør for en hver smak. Gjennom hele året tar vi inn nye kolleksjoner og nyheter – fornyelse og variasjon er nøkkelen til fornøyde kunder!

Vår visjon er kvalitet og ekspertise – kom innom oss og opplev vårt unike sortiment og bli inspirert til en god handel! Alle som besøker en av våre butikker skal oppleve en hyggelig atmosfære. Våre ansatte yter god service, hos KLARA har naturligvis kunden alltid rett!

Vi elsker jobben vår og vi er så glad for alle som er med på vår reise – velkommen inn i vår verden!

 Sertifisert

Herved bekreftes det at http://www.klara.no som drives av Netmore AS lever opp til Trygg E-handel sine krav for e-handlere.

Status
Sertifisert
Finansiell stabilitet
OK
Kundeklager
Ingen bekreftede klager
Stikkprøver
OK
Sertifisert siden 2017-11-28

Send klage