Trygg e-Handel en del av kundeopplevelsen

Å vise omverdenen at vi er en Trygg e-Handel-sertifisert butikk, er en del av den totale kundeopplevelsen også under Covid-19, sier Mathias Kallum Ferre, E-Commerce Manager i Ferner Jacobsen AS.

Ferner Jacobsen har kunnet skilte med Trygg e-Handel-godkjenning i rundt ett år nå.

– Jeg har erfart at kunder kan ha fordommer mot å handle på nett, at de føler en utrygghet og skeptisisme. For disse kundene er det veldig viktig å kunne vise at vi er en Trygg e-Handel-butikk, sier han.

Mathias legger ikke skjul på at Ferner Jacobsen befinner seg i det øvre prissjiktet blant forretningene som kler opp norske kvinner og menn.

– Derfor er det om å gjøre å gi en kundeopplevelse som mer enn rettferdiggjør dette. Det betyr kvalitet, service og ikke minst trygghet og troverdighet. På den måten forteller vi våre kunder at de har gjort et riktig valg.

Ferner Jacobsen er en familieeid bedrift med tre butikker og én nettbutikk.

-Nettbutikken vår er omtrent seks år gammel. Med et større areal på nett kan vi tilby et større utvalg, og operere med et større spenn med tanke på pris og vareutvalg. I tillegg til varene du finner i våre tre fysiske butikker, har vi egne merkevarer som kundene bare finner på nettet.

Mathias Kallum Ferre

Hva gjorde Ferner Jacobsen når Covid-19 stengte Norge ned?

Ferner Jacobsen var en av de første butikkene i Oslo sentrum som stengte dørene som en del av dugnaden for å redusere smitten til Covid-19. Nettbutikken holdt åpent i hele perioden  – og vi så fort effekten av å ha en godt etablert nettbutikk. Likevel ble både gamle og nye butikkunder på denne måten tvunget til handle på nett. Vi opplevde mange førstegangskunder som hadde spørsmål til betaling, levering, vareutvalg og sikkerhet. Da var det ekstra godt å kunne henvise til Trygg E-Handel.

I butikk åpnet vi etterhvert for privat shopping, noe vi fortsatt ønsker å tilby kundene våre. Her kan man avtale tid og få en personlig handleopplevelse. Vi ser fortsatt viktigheten av å kombinere en trygg og god butikkdrift side om side med nettbutikken. Som en del av tiltakene leverte vi (og fortsatt leverer) kontaktløs leveranse med Porterbuddy i Oslo og Viken. Vi tilbyr også hjemlevering med Helthjem og post i butikk med både Postnord og Bring. Kundene våre setter pris på de mange leveransemulighetene vi tilbyr.

Ferner Jacobsen er blant hovedstadens mest fornemme varemerker. Butikken ble etablert for over 100 år siden, i Kirkegata, og har de siste 94 årene hatt tilhold i Stortingsgata. Siden 1971 har Ferner Jacobsen også vært til stede i Fredrikstad der butikken ble kåret til årets motebutikk 2010.

I 2014 åpnet Ferner Jacobsen på Fornebu S, først som ren damebutikk, men etter hvert har også herremoter sluppet til også her.

Samtidig med Fornebu åpnet også Ferner Jacobsen sitt moteeventyr på nett. Den digitale klesbutikken har siden starten vært gjenstand for stadig fornyelse.